loading...

کارآفرینی

مسعود بازدید : 386 شنبه 21 دی 1398 زمان : 17:08 نظرات (0)

چالش نوآوری برای سازمانها، مساله ی تازه ای نیست. ماندن در رقابت، حفظ بازار یا مزیت رقابتی و همچنین ورود به بازار تازه میتواند از جمله دلایلی باشد که کسب وکارها ناچارند به نوآوری روی بیاورند. از آنجایی که تنها داشتن ایده های ناب یا خلاقانه نمیتواند ضامن موفقیت شود، لازم است فرآیندی ایجاد گردد تا بر روند اجرای پروژه های نوآورانه نظارت کند. به مجموعه این فرآیندها مدیریت نوآوری گفته میشود. مدیریت نوآوری با استفاده از روش های نظام مند میتواند باعث کاهش ریسک سرمایه گذاری برای سازمانها شود و احتمال رسیدن به بهترین ایده با توجه به نیازهای سازمان را افزایش میدهد.

قیف نوآوری، روشی برای مدیریت ایده های نوآورانه:

مدل های زیادی برای مدیریت نوآوری در سطوح مختلف سازمان وجود دارد، یکی از این مدلها، قیف نوآوری می باشد. در این مدل طی انجام فرآیند منظمی ابتدا به جستوجوی ایده ها پرداخته میشود. سپس ایده ها بر اساس نیاز سازمان و بررسی امکان اجرایی شدن آنها بررسی و غربالگری میشوند. خروجی این مرحله، تعدادی ایده می باشد که قابلیت برطرف کردن نیاز سازمان را دارند و همچنین سازمان میتواند آنها را اجرایی نماید. در گام بعد لازم است تا بر اساس معیارهای مشخص، ایده ها آنالیز شده و بهترین ایده انتخاب شود.

شاید بتوان گفت این مرحله، سخت‌ترین و حساس‌ترین مرحله در هر مدل مدیریت نوآوری می باشد.

معیارهای تعریف شده باید کاملا روشن و در راستای اهداف سازمان باشد؛ همچنین لازم است که معیارها قابل اندازه گیری باشند تا بتواند بین ایده های خوب و بد تمایز ایجاد نماید.

پس از طی این گام ممکن است بین یک تا سه ایده انتخاب شود. اکنون لازم است تا این ایده ها اجرا شوند. و بازخوردهای لازم جهت اصلاح و یا تکمیل آن به صورت مداوم به مدیران ارشد سازمان و یا مسئول پروژه اعلام گردد.

همانطور که در تصویر بالا مشخص است، در هر مرحله از قیف، نوعی غربالگری و انتخاب بهترین گزینه ها وجود دارد. از نکات منفی این روش دقیقا همین است!! ایده هایی که امتیاز کافی در مرحله ای کسب نکرده باشند، به فاز بعدی وارد نمیشوند. چه بسا با ایجاد تغییری کوچک در یک ایده، تغییری بزرگی در نتیجه آن ایجاد گردد. از طرفی، جمع آوری ایده از درون سازمان هم الزاما نمیتواند رسیدن به بهترین نتیجه را تضمین کند. به خصوص در دوران کنونی که گستردگی اطلاعات باعث شده هر فردی بتواند دانش و مهارت لازم برای حل بزرگترین مسایل در سازمان ها را داشته باشد.

صنایع داروسازی این واقعیت را به خوبی نشان می دهند، تنها یک ترکیب دارویی از میان هر ۱۰۰۰۰ مورد به یک داروی جدید و موفق تبدیل می شود که زمان کل از کشف تا به بازار آمدن ۱۲ سال و هزینه کل آن تقریباً ۳۵۰ میلیون دلار است!

از این روست که فرایند نوآوری را اغلب به صورت قیف ترسیم می کنند که تعداد بسیار زیادی ایده جدید از سرگشاد آن وارد می شوند، اما تنها تعداد معدودی می توانند فرایند توسعه محصول را طی کنند.

مسعود بازدید : 49 چهارشنبه 18 دی 1398 زمان : 12:26 نظرات (0)

 

به طور کلی موفقیت امری است اکتسابی که با تلاش و پشتکار هر فرد به دست می‌آید. بسیاری از افراد موفق جهان با استفاده از رعایت نکاتی مهم و قوانینی مشخص راه موفقیت را برای خود هموار ساخته‌اند که در ادامه این مطلب ما برای شما یکسری نکات را آماده کردیم که در راه رسیدن به موفقیت کمکتان میکند:

 

 

همواره در شغلتان وظایف خود را به خاطر داشته باشید

عکس‌العمل شما وقتی که در محل کارتان راه حل جدیدی ارائه می‌شود که شما چیزی از آن نمی‌دانید چه خواهد بود؟ اغلب مردم می‌گویند که تلاش خواهند کرد تا همکارانشان از عدم آگاهی آن‌ها مطلع نشوند و این بدان معنی است که برای اغلب آن‌ها عدم اطلاع دیگران از نیاز آن‌ها به کمک، مهم‌تر از یادگیری آن چیزی است که نمی‌دانند.

تغییرات شخصیتی انسان ها در سن مدرسه انجام می‌شود زمانی که بچه ها تحصیل را شروع می‌کنند قوی و ضعیف به یک اندازه برای درک مطالبی که متوجه نشده اند اشتیاق و علاقه دارند اما وقتی که بزرگتر می‌شوند و موقعیت خود را با دیگر هم‌کلاسان مقایسه می‌کنند، دانش آموزان به خصوص آن‌هایی که ضعیف‌تر هستند از سؤال کردن و در نتیجه آشکار شدن نادانسته هایشان پرهیز می‌کنند.

 

آرام صحبت کنید

برقراری ارتباط صحیح به معنای این نیست که ما به چه میزان صحبت می‌کنیم بلکه در این است که چه میزان از آن برای دیگران قابل فهم است.

سخن گویان کار بلد به روشی دست یافته‌اند که بسیار ساده ومؤثر است. آن‌ها خیلی آرام تر از دیگران صحبت می‌کنند. بررسی ها نشان داده که اطلاعات به دست آمده از آن هایی که آهسته صحبت می‌کنند ۳۸ درصد بیشتر از آن هایی است که تند صحبت می‌کنند.

 

به خاطر داشته باشید که کی هستید و کجا قرار دارید

یک سازمان بزرگ، آن طور که تعریف می‌شود باید از افراد مجموعه‌اش بخواهد که از تک‌روی پرهیز کنند و به کار گروهی توجه داشته باشند. معمولاً در سازمانی که شما کار می‌‌کنید، فضای زیادی برای نشان دادن باورهای مذهبی یا آداب و سنن خانوادگی وجود ندارد. داشتن توانایی در کنار گذاشتن این باورها، برای سازمانی که در آن مشغول هستید بسیار مهم است زیرا که پافشاری در این باورها و رسوم فرهنگی در محل کار، می‌تواند سبب درگیری با همکاران بشود که اگر چنین اتفاقی بیفتد، در روند پیشبرد کارها وقفه ایجاد می‌کند و دائماً در حال بحث و جدل با دیگران برای تثبیت برتری عقاید و باورهایتان خواهید بود از سوی دیگر کنار گذاشتن آن‌ها در محل کار، به معنی کنار گذاردن آن‌ها در زندگی‌تان نیست. برای داشتن احساس خوب در زندگی نباید این طور فکر کنیم که با کنار گذاشتن این باورها در محل کار، تسلیم شده‌ایم و چیزهایی را که برایمان اهمیت داشته کنار گذاشته‌ایم. وگرنه نوع تفکر شما، مانع درست انجام دادن کارتان می‌شود.  

 

با اعتماد به نفس مذاکره کنید

تئوری بسیار ساده‌ای وجود دارد که می‌گوید اگر شما کسی هستید که طی یک مذاکره مرتب می‌گویید شاید، خوب من نمی‌دانم یا شما چه فکر می‌کنید مطمئناً این مذاکره نتیجه‌ی مثبتی برای شما نخواهد داشت. شما باید قادر باید آنچه را که اعتقاد دارید بدون مجادله و حمله به طرف مقابل بر زبان آورید. باید به آنچه که می‌گویید کاملاً اعتقاد داشته باشید و سپس درباره‌ی آن مذاکره کنید اگر به خودتان اعتقاد نداشته باشید نمی‌توانید مذاکره‌ای را پیش ببرید. در مذاکره باید قوی عمل کنید. کسانی که اعتماد به نفس کافی دارند تمایلشان برای مذاکره بیشتر است و مخاطرات طولانی شدن مذاکره را بیشتر تحمل می‌کنند و قابلیت بیشتری جهت دستیابی به توافق دارند. خلاصه این که اعتماد به نفس کمتر طرف مقابل، سبب می‌شود فرد زودتر تسلیم شود و نتیجه‌ی آن، عدم دسترسی به اهداف مورد نظر در مذاکره، برای شما خواهد بود. در نهایت شما می توانید با یادگیری تکنیک های مذاکره حرفه ای اعتماد به نفس خود را بالا ببرید و به خواسته های خود برسید.

 

 

 

مسعود بازدید : 65 سه شنبه 17 دی 1398 زمان : 12:10 نظرات (0)

کارآفرینی می تواند "پادزهری" برای فقر باشد

 

 

فقر در دنیا بیداد می کند. امروزه به عنوان مثال در کشور آمریکا، بر اساس آخرین آمارها، بیش از 38 میلیون نفردر فقر زندگی می کنند که چیزی برابر با 12 درصد جمعیت است. این آن چیزی نیست که وقتی رییس جمهورآمریکا در سال 1964 اعلام "جنگ علیه فقر در جهان" کرد؛ در ذهنش بود. با وجود این که دولت ها میلیاردها دلار صرف مبارزه با فقر می کنند ولی فقر در دنیا هنوز ریشه کن نشده است و هنوز هم برای این که با آن مقابله کنیم؛ باید راه درازی را بپیماییم.

یکی از روش های خوبی که با آن می تون به مردم کمک کرد که خودشان را از نردبان اقتصادی بالا بکشند؛کارآفرینی است. کارآفرینی مطمئن ترین روش پیشرفت برای افرادی است که دارای درآمد کمی هستند و می خواهند خودشان را به طبقه متوسط و یا حتی بالاتر برسانند.

مطالعه ای که در زمینه تجاری انجام گرفت مشخص کرد که "کارکنانی که خودشان صاحب تجارت هایی هرچند کوچک می شوند؛ نسبت به دیگر گروه هایی که درآمد پایین دارند؛ به طور میانگین دارای میزان درآمد بسیار بالاتری می شوند".

کارآفرینی همچنین می تواند برای مهاجرانی که از یک کشوری به کشور دیگر مهاجرت می کنند هم راه خوبی برای درآمدزایی باشند. چون بسیاری از مهاجرانی که از کشوری به کشور دیگر می رسند؛ دانش اقتصادی کمی دارند وبنابراین کارآفرینی به آن ها کمک شایانی می کند.

ولی آغاز کردن یک تجارت جدید آن گونه که می نماید کار آسانی نیست و ممکن است مشکلاتی وجود داشته باشد.این مشکلات مخصوصا هنگامی که وضعیت مالی فرد کارآفرین خوب نباشد خودشان را بیشتر نشان می دهند. ولی در صورتی که فردی آغاز به کارآفرینی کند می تواند انتظار داشته باشد که زندگی بهتری را تجربه کند. آغاز کردن یک تجارت جدید  بخشی از رویایی بوده که بسیاری از افراد، مخصوصا آن دسته از افرادی که در پایین ترین پله های نردبان اقتصادی قرار دارند همواره در سر می پرورانده اند. متاسفانه دولت ها همواره موانع زیادی را سر راه این افراد قرار داده اند ولی با فایق آمدن به این موانع کارآفرینان می توانند زندگی بهتری را برای خودشان و خانواده شان ایجاد کنند.

 

کارآفرینی می تواند فقر را ریشه کن کند. به عنوان مثال فرض کنیم که فردی که دارای شرایط مالی خوبی نیست، به عنوان کارآفرین، یک تجارتی را ایجاد کند و 5 نفر دیگر را هم در این تجارت بکارگیرد. در چنین شرایطی هم وضعیت مالی خود فرد خوب می شود و هم  برای 5 نفر دیگر اشتغال زایی ایجاد شده است و این 5 نفر هم از فقر خارج شده اند. به این ترتیب با استفاده از کارآفرینی 6 نفر از فقر نجات پیدا کرده اند. بنابراین می توان گفت که کارآفرینی به نوعی "پادزهر" فقر است.

مسعود بازدید : 47 یکشنبه 15 دی 1398 زمان : 11:50 نظرات (0)

 

 

دو نوع شخصیت در دنیا وجود دارد: کارآفرین و سایر افراد. کارآفرینان افرادی هستند که دست به خلاقیت می زنند و اصول زندگی خود را دارند. کارآفرینان،‌ گروه خاصی از افراد هستند که عاشق حل مشکلات خاص و ایجاد راهکار برای آن هستند. شاید شما هم ویژگی های یک کارآفرین را داشته باشید و به فکر راه انداختن کسب و کار خودتان هستید، ‌اما این کار یک شبه اتفاق نمی افتد. شاید هم ایده های گوناگونی به ذهن تان خطور کرده است، اما هرگز آن ها را عملیاتی نکرده اید به هرصورت ما 10 ویژگی را به شما معرفی میکنیم که اگر این وِیژگی ها را دارا باشید نشان می دهد که توانایی کارآفرین شدن را دارید یا خیر. 

 

پیش به سوی ویژگی های یک کارآفرین

  

1- در تنهایی، احساس راحتی می کنید.

برای کارآفرینی باید شب ها به تنهایی به انجام کارهایی بپردازید که هیچکس از پس آن برنمی‌آید. پس برای کارآفرینی باید لحظات زیادی را به تنهایی بگذرانید و در این لحظات است که می توانید بدون هیچ کمکی، به خودتان روحیه و انرژی دهید.

2- عطش خلاقیت هر روز صبح در وجود آنها شعله می کشد.

کارآفرینان هر روز با حس ایجاد کردن و خلاقیت،‌ ساختن چیزهای مختلف و رسیدن به اهداف شان از خواب بلند می شوند.

3- از وضعیت متوسط متنفر هستید.

کارآفرینان معمولاً از حد وسط (نه خوب و نه بد) متنفر هستند.

4- از شکست ناراحت نمی شوید.

کارآفرینان از زمین خوردن و شکست نمی ترسند. آنها می دانند که شکست بخشی از مسیر است و دوست دارند با کمی تلاش بیشتر و دست و پنجه نرم کردن با مشکلات، ‌به اهداف بزرگتری برسند.

5- عاشق برنامه ریزی هستید.

آیا جزو افرادی هستید که برای آخر هفته خود برنامه ریزی می کنید و همه افراد اطراف خود را مدیریت می کنید؟ اگر پاسخ تان مثبت است،‌ نشانه های رهبری و مدیریت را دارید. این دو ویژگی مهم در کارآفرینان بزرگ و مطرح به چشم می خورد.

6- فردی با عزم و اراده راسخ هستید.

بهترین کارآفرینان،‌ افرادی جنگجنده و مصمم هستند. این افراد اصلاً تمایلی ندارند که تحت هیچ شرایطی کاری اضافه تر از حد نیاز انجام دهند. برخی افراد برای تلفن کردن به شخص مربوطه با استرس زیادی مواجه می شوند،‌ اما یک کارآفرین این کار را به راحتی انجام می دهد یا درخواست ملاقات با شخص مربوطه که از نظر دیگران غیرممکن است، برای کارآفرین سد بزرگی محسوب نمی شود. کارآفرینان پافشاری زیادی برای رسیدن به خواسته های خود دارند و تمام تلاش خود را برای محقق کردن رویاهایشان انجام می دهند.

7- در اینستاگرام بیشتر به دنبال حساب های انگیزشی و پویا هستید.

اگر اینستاگرام شما،‌ فقط به حساب افراد و عکس های غذا محدود نیست و شامل حساب های انگیزشی متعدد می شود،‌ باید بدانید که یکی ازعلائم کارآفرینی را در خود دارید.

8- دوست دارید که به دیگران ثابت کنید اشتباه می کنند.

شاید مسخره و بچه گانه به نظر برسد ولی اغلب کارآفرینان تلاش می کنند به کسانی که به آنها شک دارند، آنها را نمی پذیرند یا مورد تمسخر قرار می دهند، ثابت کنند که اشتباه می کنند. این افراد ممکن است همسر، فرزند، والدین یا حتی معلم باشد که می تواند انگیزه ای برای کارآفرینان شده و انرژی زیادی را در آنها شعله ور کند که به سمت جلو رفته و طرز فکر اشتباه آنها را با موفقیت خود ثابت کنند.

9- با افراد باهوش تر از خودتان وقت می گذرانید.

بهترین کارآفرینان، برای رابطه شان ارزش قائل هستند و با کسانی ارتباط دارند که به رشد و پیشرفت شان کمک می کند. آنها با کسانی رابطه برقرار می کنند که تفکرشان را به چالش کشیده و باعث پیشرفت شخصی و حرفه ای آنها می شوند.

10- عاشق بحث کردن هستید.

کارآفرینان با بحث های متفکرانه مشکلی ندارند. اکثر آنها یک گفتگوی معنادار و عمیق را به یک صحبت بی هدف و بی معنی درباره آب و هوا و … ترجیح می دهند.

مسعود بازدید : 47 یکشنبه 15 دی 1398 زمان : 11:50 نظرات (0)

 

 

دو نوع شخصیت در دنیا وجود دارد: کارآفرین و سایر افراد. کارآفرینان افرادی هستند که دست به خلاقیت می زنند و اصول زندگی خود را دارند. کارآفرینان،‌ گروه خاصی از افراد هستند که عاشق حل مشکلات خاص و ایجاد راهکار برای آن هستند. شاید شما هم ویژگی های یک کارآفرین را داشته باشید و به فکر راه انداختن کسب و کار خودتان هستید، ‌اما این کار یک شبه اتفاق نمی افتد. شاید هم ایده های گوناگونی به ذهن تان خطور کرده است، اما هرگز آن ها را عملیاتی نکرده اید به هرصورت ما 10 ویژگی را به شما معرفی میکنیم که اگر این وِیژگی ها را دارا باشید نشان می دهد که توانایی کارآفرین شدن را دارید یا خیر. 

 

پیش به سوی ویژگی های یک کارآفرین

  

1- در تنهایی، احساس راحتی می کنید.

برای کارآفرینی باید شب ها به تنهایی به انجام کارهایی بپردازید که هیچکس از پس آن برنمی‌آید. پس برای کارآفرینی باید لحظات زیادی را به تنهایی بگذرانید و در این لحظات است که می توانید بدون هیچ کمکی، به خودتان روحیه و انرژی دهید.

2- عطش خلاقیت هر روز صبح در وجود آنها شعله می کشد.

کارآفرینان هر روز با حس ایجاد کردن و خلاقیت،‌ ساختن چیزهای مختلف و رسیدن به اهداف شان از خواب بلند می شوند.

3- از وضعیت متوسط متنفر هستید.

کارآفرینان معمولاً از حد وسط (نه خوب و نه بد) متنفر هستند.

4- از شکست ناراحت نمی شوید.

کارآفرینان از زمین خوردن و شکست نمی ترسند. آنها می دانند که شکست بخشی از مسیر است و دوست دارند با کمی تلاش بیشتر و دست و پنجه نرم کردن با مشکلات، ‌به اهداف بزرگتری برسند.

5- عاشق برنامه ریزی هستید.

آیا جزو افرادی هستید که برای آخر هفته خود برنامه ریزی می کنید و همه افراد اطراف خود را مدیریت می کنید؟ اگر پاسخ تان مثبت است،‌ نشانه های رهبری و مدیریت را دارید. این دو ویژگی مهم در کارآفرینان بزرگ و مطرح به چشم می خورد.

6- فردی با عزم و اراده راسخ هستید.

بهترین کارآفرینان،‌ افرادی جنگجنده و مصمم هستند. این افراد اصلاً تمایلی ندارند که تحت هیچ شرایطی کاری اضافه تر از حد نیاز انجام دهند. برخی افراد برای تلفن کردن به شخص مربوطه با استرس زیادی مواجه می شوند،‌ اما یک کارآفرین این کار را به راحتی انجام می دهد یا درخواست ملاقات با شخص مربوطه که از نظر دیگران غیرممکن است، برای کارآفرین سد بزرگی محسوب نمی شود. کارآفرینان پافشاری زیادی برای رسیدن به خواسته های خود دارند و تمام تلاش خود را برای محقق کردن رویاهایشان انجام می دهند.

7- در اینستاگرام بیشتر به دنبال حساب های انگیزشی و پویا هستید.

اگر اینستاگرام شما،‌ فقط به حساب افراد و عکس های غذا محدود نیست و شامل حساب های انگیزشی متعدد می شود،‌ باید بدانید که یکی ازعلائم کارآفرینی را در خود دارید.

8- دوست دارید که به دیگران ثابت کنید اشتباه می کنند.

شاید مسخره و بچه گانه به نظر برسد ولی اغلب کارآفرینان تلاش می کنند به کسانی که به آنها شک دارند، آنها را نمی پذیرند یا مورد تمسخر قرار می دهند، ثابت کنند که اشتباه می کنند. این افراد ممکن است همسر، فرزند، والدین یا حتی معلم باشد که می تواند انگیزه ای برای کارآفرینان شده و انرژی زیادی را در آنها شعله ور کند که به سمت جلو رفته و طرز فکر اشتباه آنها را با موفقیت خود ثابت کنند.

9- با افراد باهوش تر از خودتان وقت می گذرانید.

بهترین کارآفرینان، برای رابطه شان ارزش قائل هستند و با کسانی ارتباط دارند که به رشد و پیشرفت شان کمک می کند. آنها با کسانی رابطه برقرار می کنند که تفکرشان را به چالش کشیده و باعث پیشرفت شخصی و حرفه ای آنها می شوند.

10- عاشق بحث کردن هستید.

کارآفرینان با بحث های متفکرانه مشکلی ندارند. اکثر آنها یک گفتگوی معنادار و عمیق را به یک صحبت بی هدف و بی معنی درباره آب و هوا و … ترجیح می دهند.

مسعود بازدید : 47 یکشنبه 15 دی 1398 زمان : 11:50 نظرات (0)

 

 

دو نوع شخصیت در دنیا وجود دارد: کارآفرین و سایر افراد. کارآفرینان افرادی هستند که دست به خلاقیت می زنند و اصول زندگی خود را دارند. کارآفرینان،‌ گروه خاصی از افراد هستند که عاشق حل مشکلات خاص و ایجاد راهکار برای آن هستند. شاید شما هم ویژگی های یک کارآفرین را داشته باشید و به فکر راه انداختن کسب و کار خودتان هستید، ‌اما این کار یک شبه اتفاق نمی افتد. شاید هم ایده های گوناگونی به ذهن تان خطور کرده است، اما هرگز آن ها را عملیاتی نکرده اید به هرصورت ما 10 ویژگی را به شما معرفی میکنیم که اگر این وِیژگی ها را دارا باشید نشان می دهد که توانایی کارآفرین شدن را دارید یا خیر. 

 

پیش به سوی ویژگی های یک کارآفرین

  

1- در تنهایی، احساس راحتی می کنید.

برای کارآفرینی باید شب ها به تنهایی به انجام کارهایی بپردازید که هیچکس از پس آن برنمی‌آید. پس برای کارآفرینی باید لحظات زیادی را به تنهایی بگذرانید و در این لحظات است که می توانید بدون هیچ کمکی، به خودتان روحیه و انرژی دهید.

2- عطش خلاقیت هر روز صبح در وجود آنها شعله می کشد.

کارآفرینان هر روز با حس ایجاد کردن و خلاقیت،‌ ساختن چیزهای مختلف و رسیدن به اهداف شان از خواب بلند می شوند.

3- از وضعیت متوسط متنفر هستید.

کارآفرینان معمولاً از حد وسط (نه خوب و نه بد) متنفر هستند.

4- از شکست ناراحت نمی شوید.

کارآفرینان از زمین خوردن و شکست نمی ترسند. آنها می دانند که شکست بخشی از مسیر است و دوست دارند با کمی تلاش بیشتر و دست و پنجه نرم کردن با مشکلات، ‌به اهداف بزرگتری برسند.

5- عاشق برنامه ریزی هستید.

آیا جزو افرادی هستید که برای آخر هفته خود برنامه ریزی می کنید و همه افراد اطراف خود را مدیریت می کنید؟ اگر پاسخ تان مثبت است،‌ نشانه های رهبری و مدیریت را دارید. این دو ویژگی مهم در کارآفرینان بزرگ و مطرح به چشم می خورد.

6- فردی با عزم و اراده راسخ هستید.

بهترین کارآفرینان،‌ افرادی جنگجنده و مصمم هستند. این افراد اصلاً تمایلی ندارند که تحت هیچ شرایطی کاری اضافه تر از حد نیاز انجام دهند. برخی افراد برای تلفن کردن به شخص مربوطه با استرس زیادی مواجه می شوند،‌ اما یک کارآفرین این کار را به راحتی انجام می دهد یا درخواست ملاقات با شخص مربوطه که از نظر دیگران غیرممکن است، برای کارآفرین سد بزرگی محسوب نمی شود. کارآفرینان پافشاری زیادی برای رسیدن به خواسته های خود دارند و تمام تلاش خود را برای محقق کردن رویاهایشان انجام می دهند.

7- در اینستاگرام بیشتر به دنبال حساب های انگیزشی و پویا هستید.

اگر اینستاگرام شما،‌ فقط به حساب افراد و عکس های غذا محدود نیست و شامل حساب های انگیزشی متعدد می شود،‌ باید بدانید که یکی ازعلائم کارآفرینی را در خود دارید.

8- دوست دارید که به دیگران ثابت کنید اشتباه می کنند.

شاید مسخره و بچه گانه به نظر برسد ولی اغلب کارآفرینان تلاش می کنند به کسانی که به آنها شک دارند، آنها را نمی پذیرند یا مورد تمسخر قرار می دهند، ثابت کنند که اشتباه می کنند. این افراد ممکن است همسر، فرزند، والدین یا حتی معلم باشد که می تواند انگیزه ای برای کارآفرینان شده و انرژی زیادی را در آنها شعله ور کند که به سمت جلو رفته و طرز فکر اشتباه آنها را با موفقیت خود ثابت کنند.

9- با افراد باهوش تر از خودتان وقت می گذرانید.

بهترین کارآفرینان، برای رابطه شان ارزش قائل هستند و با کسانی ارتباط دارند که به رشد و پیشرفت شان کمک می کند. آنها با کسانی رابطه برقرار می کنند که تفکرشان را به چالش کشیده و باعث پیشرفت شخصی و حرفه ای آنها می شوند.

10- عاشق بحث کردن هستید.

کارآفرینان با بحث های متفکرانه مشکلی ندارند. اکثر آنها یک گفتگوی معنادار و عمیق را به یک صحبت بی هدف و بی معنی درباره آب و هوا و … ترجیح می دهند.

مسعود بازدید : 61 پنجشنبه 12 دی 1398 زمان : 11:32 نظرات (0)

 

اگر شما مشاور یا معلمی برای کارآفرینان هستید باید بتوانید حداقل چهار نوع از کارآفرینان را از هم تشخیص دهید. اگر نتوانید این کار را انجام دهید احتمالا در انجام وظایف خود دچار مشکل می‌شوید. هر نوع کارآفرین دلایل مختلفی برای شروع کار دارد، توصیه‌های خاص خود را می‌طلبد و روش یاد‌گیری متفاوتی دارد.

با ما همراه باشید تا در این نوشته با انواع کارآفرینی آشنا شوید.

 

انواع کارآفرینی :


کارآفرین سنتی:

    تجارت‌های سنتی آنهایی هستند که سال‌های سال دوام آورده‌اند، مانند رستوران‌ها، فروشگاه‌ها، نجاری‌ها،        آرایشگاه‌ها، مکانیکی‌ها و شرکت‌هایی که به عملکرد جامعه‌ی ما کمک می‌کنند.تجارت‌های درحال رشد معمولا در حوزه‌ی تهیه‌ی نرم‌افزار و برنامه برای گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها، مشاوره، ارتباطات و بازاریابی، تولید تجهیزات پزشکی و اطلاعات تجاری فعالیت دارند. تجارت‌های سطح بالا در این گروه قابل بهبود هم هستند.

 

کارآفرین درحال رشد:

   کارآفرین در حال رشد یا تیم او می‌خواهند تجارتی را شروع کنند که رشد خواهد داشت، مشتری‌های بسیاری جذب خواهد کرد و پول زیادی به دست خواهد آورد. این افراد ممکن است امیدوار باشند که روزی کل شرکت را بفروشند و زندگی راحتی داشته باشند. این کارآفرینان جاه‌طلب هستند، سخت کار می‌کنند و وقت خیلی کمی برای ارتباط با افراد خارج از شرکت دارند معمولا تحصیلات علمی و تکنیکیِ دانشگاهی دارند و گاهی اوقات کار خود را بعد از فارغ‌ التحصیلی شروع می‌کنند. سایر افراد ممکن است سال‌ها تجربه‌ی کار کردن در صنعت را داشته باشند و همراه با همکاران خود ایده‌ی تجارت جدید را پرورش داده‌ باشند.

وقتی کارآفرین در حال رشد، که اغلب اوقات مرد است، با مشاور کارآفرینی ملاقات می‌کند، اغلب اوقات پروژه‌ی تجاری خود را در غالب طرحی تجاری ارایه می‌کند.


 کارآفرین پروژه محور:

   کارآفرین پروژه محور اساسا در یکی از رشته‌های علوم انسانی تحصیل کرده و تخصص دارد. شاید در رشته‌های هنر و روان‌شناسی لیسانس یا فوق‌لیسانس دارد، هنرپیشه‌ای است که در کار تئاتر تجربه دارد، ماماست و به مادران کمک می‌کند تا برای تولد اولین نوزاد خود آماده شوند یا طراح گرافیک است.

شرکت معمولا روی این تمرکز دارد که چه چیزی برای افراد جالب است، به مؤسس شرکت فرصت کار کردن و رشد کردن می‌دهد، و به روش‌هایی عمل می‌کند که از نظر اخلاقی صحیح هستند. اگر کارآفرین پروژه محور یک کار خسته کننده و معمولی را پیدا کند که شامل موارد مورد علاقه‌اش می‌شود احتمالا آن را می‌پذیرد، ولی چنین شغلی اغلب وجود ندارد.

انگیزه‌ی او برای شروع یک کار جدید ممکن است نارضایتی از شرایطی باشد که کارفرمای او برای مشتریان و مراجعان ایجاد کرده است و این کارآفرین می‌خواهد شرایط را بهتر کند. یا اینکه اخیرا بیکار شده است و می‌خواهد ببیند آیا می‌تواند بالاخره به رؤیایش برسد و با استفاده از دانش و تخصص خود پول به دست آورد.

 

کارآفرین سبک زندگی:

   کارآفرین سبک زندگی احتمالا زن میان‌سالی است که در این برهه از زندگی کشف کرده است که شناختی از زندگی دارد و می‌تواند خلاق باشد ممکن است در گذشته معلم، کارگردان هنری یا منشی بوده باشد. فرزندان او بزرگ شده‌اند و حالا وقت دارد علاوه بر فرزندان و شغل، به جنبه‌های دیگر زندگی خود بپردازد.

کارآفرین سبک زندگی علاقه‌ی زیادی دارد که تجارت بخشی از زندگی او باشد، چون که این تجارت نشان‌ دهنده‌ی جنبه‌ی جدیدی از شخصیت اوست. این تجارت مهم‌ترین بخش زندگی او نیست، هنوز هم فرزندان و زندگی شخصی از اهمیت بالاتری برخوردار هستند.و ندرتا اتفاق می‌افتد که این کارآفرین به درآمد تجارت خود نیاز داشته باشد.

کارآفرین سبک زندگی اغلب تحصیلات بالایی دارد، ولی از این تحصیلات برای فعالیت‌های تجاری استفاده نمی‌کند. او دانش مورد نیاز برای شروع این تجارت را معمولا از طریق آموزش نیمه‌وقت یا دوره‌های آخر هفته به دست می‌آورد درآمد مادران شاغل می‌تواند کمکی برای درآمد خانوادگی باشد، کارآفرین سبک زندگی معمولا خانم است.

 

 

مسعود بازدید : 63 شنبه 07 دی 1398 زمان : 13:42 نظرات (0)

کارآفرین کیست؟

کارآفرینی چیست؟

 

 

 

کارآفرینی به فرآیند خلق ارزش جدید (مادی یا معنوی) از طریق یک تلاش متعهدانه با در نظر گرفتن ریسک های ناشی از آن اطلاق می‌شود..

واژه کارآفرینی از کلمه فرانسوی Entrepreneurs به معنای “متعهد شدننشات گرفته‌ است. کلمه کارآفرین حدود سیصد سال قدمت دارد و نخستین کسانی که واژه‌ی کارآفرین را مورد توجه قرار دادند، اقتصاددان‌ها بودند.

کارآفرین به کسی گفته می‌شود که علاوه بر برخورداری از خلاقیت بالا، دارای روحیه‌ی خطرپذیری است و می‌تواند برای حل مشکلات دنیای امروز راهکارهای عملی و مبتکرانه ارائه دهد. انسان‌های کار آفرین موجب ظهور مشاغل جدید می‌شوند و می‌توانند با تشخیص زودهنگام فرصت‌های رشد، نیرو و نشاط تازه‌ای به تشکیلاتی که سال‌ها از عمرشان می‌گذرد ببخشند.

کارآفرینی<<< نوآوري + خلاقیت

 

تعداد صفحات : 12

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • مطالب
    لینک دوستان
  • مشاوره تحصیلی و شغلی
  • اپلیکیشن
  • طراحی سایت
  • چاپ و انتشار کتاب
  • وبلاگ تخصصی دکتر سبزعلی یمقانی
  • اخبار دانشجویی
  • وبلاگ آموزش تخصصی مقاله نویسی
  • پایان نامه
  • مفاهیم و اصول برندینگ
  • نگارش بیزینس پلن و طرح توجیهی
  • روش های مهاجرت و گرفتن اقامت
  • طنین و طراوت، وبلاگ تخصصی سالمندان
  • دیجیتال مارکتینگ
  • هنرگرافیک و طراحی لوگو
  • تازه های کارگاه ها و دوره های آموزشی
  • کسب درآمد اینترنتی
  • تازه های صادرات و واردات
  • آموزش زبان، مکالمات و مکاتبات تجاری و بازرگانی
  • ایده های کارآفرینی و استارتاپ
  • وبلاگ تخصصی دکتر سبزعلی یمقانی
  • روانشناسی مثبت
  • مجلات معتبر علمی
  • روان شناسی صنعتی و سازمانی
  • آرایشگری
  • خبر فوری
  • داروخانه معنوی
  • خبر های استخدامی تهران
  • آیا میدانستیدهای حقوقی
  • مد و فشن
  • زیبایی
  • ستارگان سینما
  • بازاریابی و فروش
  • ستارگان سینما
  • کارآفرینی
  • راهنمای نوین انواع تبلیغات
  • بهترین خانواده
  • پزشکی و سلامت
  • طنز و سرگرمی
  • اخبار و رسانه ها
  • هنر مدرن
  • سفر و توریسم
  • دانلود سریال جدید
  • قیمت روز خودروی شما
  • آخرین مطالب ارسال شده
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 118
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 8
  • آی پی دیروز : 21
  • بازدید امروز : 61
  • باردید دیروز : 44
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 148
  • بازدید ماه : 297
  • بازدید سال : 2,340
  • بازدید کلی : 13,560